Запорізька та Сумська торгово-промислові палати запрошують на експертні консультації у березні

01.03.2024

Запорізька та Сумська ТПП продовжують реалізацію проєкту експертних консультацій для підтримки бізнесу під час війни за сприяння ПРООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки уряду Польщі. Ми підготували серію безкоштовних вебінарів від авторитетних українських експертів/-ок і ваучери на отримання послуг експортного консалтингу.

Дати:1 березня – 15 березня
Час: 11.00 – 12.00

Аудиторія: керівники/-ці, фахівці/-чині малих та середніх підприємств, власники/-ці сімейного бізнесу Запорізької, Сумської областей, інших регіонів України.

Заходи триватимуть до 15 березня 2024 року.

Формат: онлайн на платформі ZOOM.

Початок об 11:00. Тривалість кожного вебінару 1 година.

Зокрема, увагу буде приділено дорожній карті роботи з ринком електронної комерції, засвідченню форс-мажорних обставин в умовах воєнного стану, інтелектуальній власності, лайфхакам заповнення грантових заявок.

У березні відбудуться вебінари на такі теми:

01.03 - Форс-мажори в умовах воєнного стану. Практичні кейси
04.03 - Дорожня карта по роботі з е-commerce ринком на прикладі КНР, США та ЄС. Мита, ПДВ, правила роботи, можливості, розрахунки, готові рішення
12.03 - Як візначити та захистити інтелектуальну власність у Вашому бізнесі
13.03 - Консультаційний захід із питань митного оформлення
14.03 - Лайфхаки заповнення грантових заявок та роботи з грантовими проєктами
15.03 - Оподаткування сільськогосподарських земель: поради агробізнесу

Найактивніші підприємства-учасники отримають ваучери на безкоштовні послуги експортного консалтингу. Зокрема, експерти торгово-промислових палат допоможуть визначити коди УКТЗЕД товарів, підготують маркетинговий аналіз ринків збуту продукції, підберуть маркетплейси для реєстрації та пошуку потенційних партнерів.

Обов’язкова реєстрація за посиланням:  https://t1p.de/6ub8x.

Участь є безкоштовною.

Додаткова інформація за тел. +38 050 484 11 97 або електронною поштою [email protected].

Нагадаємо, у 2023 році проведено 3 етапи консультаційних заходів із залученням провідних українських експертів/-ок, відбулось понад 70 вебінарів та офлайн-заходи для бізнесу, в яких взяли участь понад 2000 учасників/-ниць.

Проєкт «Експертні консультації для підтримки бізнесу під час війни» впроваджується за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки уряду Польщі.

Теги: експорт, бізнес, Сумська ТПП, ПРООН в Україні, Запорізька ТПП, UNDP, вебінар