Українсько-британська торгівля сьогодні у фокусі уваги

02.05.2024

Знакова зустріч українського бізнесу та Спеціальної уповноваженої прем’єр-міністра Великобританії з питань торгівлі з Україною баронесою Кетрін Мейер відбулась 1 травня 2024 року.

Понад 100 підприємців взяли участь у розмові про можливості й напрямки співпраці України та Великобританії

Президент ТПП України Геннадій Чижиков подякував Торговій палаті Лондона за спільну роботу над організацією знайомства українського бізнесу та Спеціальною уповноваженою прем’єр-міністра Великобританії з питань торгівлі з Україною.

«Дякуємо Великобританії за беззаперечну підтримку України, зокрема й малого та середнього бізнесу. Для нас важливо бачити, наскільки глибоко Баронеса Мейер включена у процеси налагодження комунікації між бізнес-спільнотами наших держав. Ми покладаємо великі сподівання на подальшу активізацію торгівлі завдяки режиму лібералізації, вирішення болючої для українського бізнесу візової проблеми й готуємось до проведення низки спільних заходів», - сказав Г. Чижиков.

Вдячні нашим британським партнерам за підтримку та інформацію про можливості й проекти урядового департаменту підприємництва й торгівлі Великобританії, відкриті для українського бізнесу.

Теги: підприємництво, ТППУ, Україна, торгівля, Велика Британія, Торгова палата Лондона