(044) 584-28-24
Velyka Zhytomyrska Str. 33, Kyiv, 01601, Ukraine

ТПП УКРАЇНИ ОРГАНІЗОВУЄ УКРАЇНСЬКО-КОРЕЙСЬКИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ ФОРУМ У СЕУЛІ

11.04.2017

Українська делегація на чолі із президентом ТПП України днями відправиться на бізнес-переговори до Кореї. Зокрема учасниками бізнес-місії є такі компанії як SigmaBleyzer Investment Group, AgroGeneration, Grant Thornton, Integrites, Медичний центр Св. Миколая, Інститут Глобальних Трансформацій, Київське інвестиційне агентство та інші. Експерти прогнозують, що бізнес-форум, що відбудеться в Сеулі 11 квітня, суттєво посилить позиції українського бізнесу в Азіатському регіоні. Це вже 4-й Українсько-корейський економічний форум, який Торгово-промислова палата України проводить за підтримки Посольства Республіки Корея в Україні, Корейського агентства зі сприяння торгівлі та інвестиціям (KOTRA), Корейської міжнародної асоціації торгівлі (KITA), Посольства України в Республіці Корея. На Форумі буде презентовано «Майстер-план економічного співробітництва між Україною та Кореєю», а також низку українських інвестиційних проектів.

Tags: Україна-Корея