Питання гарантування безпечності харчової продукції на кожній ланці ланцюгу постачання стає дедалі важливішим в умовах все більш тісної інтеграції міжнародних торгових потоків. Сьогодні для досягнення цієї мети у світі розроблений та впроваджений цілий ряд допоміжних інструментів – стандратів.
Наявність впроваджених стандартів на підприємстві найчастіше є вимогою для отримання доступу до ринків ЄС, а отже є невід’ємним етапом при плануванні та втіленні власної експортної стратегії.
І для того, щоб зрозуміти механізми та вимоги стандартів, ознайомитися з усіма кроками впровадження від вибору стандарту до отримання сертифікату, команда проєкту «Агроторгівля України» підготувала довідник з Міжнародних стандартів якості та безпеки харчової продукції, який буде презентовано в рамках конференції «Стандарти якості та сертифікація харчової продукції» 27 квітня 2021 р.
Конференція відбудеться у співпраці з Торгово-промисловою палатою України, Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, та ВГО «Українська аграрна конфедерація» та включатиме в себе дискусійну панель за участі запрошених експертів галузі та авторів довідника, а також презентацію проєкту “Stop Fake Certificate”, який має на меті підвищити обізнаність щодо фальсифікації сертифікатів в Україні.
Коли: 27 квітня 2021р | 13:00 – 15:00.
Формат: пряма трансляція в Zoom. Посилання
Умови участі: безкоштовна, без попередньої реєстрації.
Мови заходу: українська, німецька з синхронним перекладом.