м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33

Стандарти якості та сертифікація харчової продукції

27 кві 2021 13:00-15:00

Питання гарантування безпечності харчової продукції на кожній ланці ланцюгу постачання стає дедалі важливішим в умовах все більш тісної інтеграції міжнародних торгових потоків. Сьогодні для досягнення цієї мети у світі розроблений та впроваджений цілий ряд допоміжних інструментів – стандратів.

Наявність впроваджених стандартів на підприємстві найчастіше є вимогою для отримання доступу до ринків ЄС, а отже є невід’ємним етапом при плануванні та втіленні власної експортної стратегії.

І для того, щоб зрозуміти механізми та вимоги стандартів, ознайомитися з усіма кроками впровадження від вибору стандарту до отримання сертифікату, команда проєкту «Агроторгівля України» підготувала довідник з Міжнародних стандартів якості та безпеки харчової продукції, який буде презентовано в рамках конференції «Стандарти якості та сертифікація харчової продукції» 27 квітня 2021 р.

Конференція відбудеться у співпраці з Торгово-промисловою палатою України, Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, та ВГО «Українська аграрна конфедерація» та включатиме в себе дискусійну панель за участі запрошених експертів галузі та авторів довідника, а також презентацію проєкту “Stop Fake Certificate”, який має на меті підвищити обізнаність щодо фальсифікації сертифікатів в Україні.

Коли: 27 квітня 2021р | 13:00 – 15:00.

Формат: пряма трансляція в Zoom. Посилання

Умови участі: безкоштовна, без попередньої реєстрації.

Мови заходу: українська, німецька з синхронним перекладом.

Додати в Google Calendar

Анонси

Останні новини