- Випробування харчової продукції за фізико-хімічними та органолептичними показниками
- Випробування харчової продукції на вміст пестицидів (хлорорганічних, фосфорорганічних та інших)
- Випробування харчової продукції на вміст токсичних елементів
- Випробування харчової продукції на вміст нітратів і нітритів
- Випробування харчової продукції на вміст радіонуклідів
- Випробування харчової продукції на вміст нітрозамінів
- Випробування рибної продукції на вміст гістаміну
- Випробування харчової продукції на вміст мікотоксинів
- Випробування харчової продукції на вміст гормональних препаратів
- Випробування харчових продуктів на вміст харчових добавок, барвників і консервантів
- Випробування на вміст антибіотиків
- Випробування за мікробіологічними показниками
- Випробування харчових продуктів, продовольчої та сільськогосподарської сировини на вміст генетично модифікованих організмів (ГМО)
- Визначення наявності харчових алергенів
Лабораторні дослідження