(044) 584-28-24  
м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33

ANUGA 2017

07 жов 2017 10:00 - 11 жов 2017 14:00

Запрошуємо до участі  в роботі  української делегації у мм. Дюссельдорф і Кельн (Німеччина),  яка запланована  на  07–11 жовтня 2017 року  та відвідування продовольчої виставки «Аnuga 2017».

Виставка Anuga – найбільша і найважливіша в світі профільна торгова ярмарка. Інтенсивні обговорення домінують протягом усього форуму Anuga. Основний девіз виставки – «Якість і безпека продуктів». Перша виставка ANUGA пройшла в 1924 році. Періодичність проведення Anuga: раз у 2 роки. Завдяки своєму грандіозному масштабу і широті охоплення питань галузі, Anuga заслужено вважається провідною подією в світі в сфері харчування. Anuga 2015 зібрала на площі 248 тис кв. м 7063 експонента, включаючи 769 німецьких і 6294 зарубіжних із 108 країн, у тому числі 16 компаній із Росії. ANUGA представляє експонентам і професійним відвідувачам 10 окремих експозицій «під одним дахом», які висвітлюють основні сектори харчової індустрії:

· «Anuga Fine Food» – «Основні харчові продукти і делікатеси»;
· «Anuga Gourmet» – «Фірмові страви»;
· «Anuga Chilled & Fresh Food» – «Свіжі й охолоджені фрукти, овочі, риба»;
· «Anuga Meat» – «М’ясо, ковбасні вироби, дичина, птиця»;
· «Anuga Frozen Food» – «Заморожені продукти та морозиво»;
· «Anuga Dairy» – «Молоко і молочні продукти»;
· «Anuga Bread & Bakery» – «Хліб, випічка, бакалійна продукція, гарячі напої»;
· «Anuga Drinks» – «Напої»;
· «Anuga FoorService» – «Технології для підприємств громадського харчування»;
· «Anuga Retail Tec» – «Технології, обладнання та послуги для роздрібної торгівлі».

Концепція «10 виставок під одним дахом» була введена на ANUGA в 2003 році і з того часу постійно розвивалася і розширювалася. Така концепція гранично ясно структурована і це – секрет успіху ANUGA, її гостей і учасників. Супровідна програма виставки враховує потреби відвідувачів, зокрема щодо громадського харчування: це, наприклад, «Форум системної гастрономії» і спеціальні виставки «CreativeKitchen» і «VisionofCooking». Серед інших заходів: «Ніч німецької торгівлі», галузеві вечори молочної промисловості і заморожених продуктів, а також конгрес «Харчування для дорослих». Уперше відбудеться міжнародна конференція з халяльної їжі. Будуть і інші форуми, презентації й експозиції.

У рамках виставки ANUGA традиційно проходить спеціальний форум із гастрономічного продовольства, призначений, перш за все, для постачальників провізії, власників ресторанів і готелів. Концепція торгівлі завтрашнього дня і мистецтво мерчандайзингу обговорюються на спеціальному семінарі і також супроводжуються спеціальним показом. Якість натуральних продуктів і зручність упаковки незмінно є ключовими питаннями всієї експозиції. На виставці ANUGA в широкому асортименті представлено натуральна кава, соки, пиво  тощо.

Про бажання взяти участь у бізнес-місії просимо до 20.10.2017 р. повідомити за телефоном (067) 232-92-20 (Малахівська Станіслава).

Додати в Google Calendar

Анонси

Останні новини