24 квітня 2018 о 10:00 в ТПП України (к.101, Chamber media) відбудеться круглий стіл «Експортувати до Франції: шляхи та ключі до успіху»
Організатор:
Комітет підприємців АПК при ТПП України
За підтримки:
Sutralis (Франція)
IMEXBURO (Україна)
Чому Франція?
Франція – один з найбільших (населення = 67 млн осіб), та найплатоспроможніших ринків Європи, один з двигунів європейської економіки, країна величезних можливостей для українських виробників продовольства, які на сьогодні не використовуються в повному обсязі. Французький ринок характеризується високою культурою споживання, стійкими традиціями та сильною конкуренцією, як з боку багаточисельних місцевих виробників, так і з боку інших іноземних постачальників. З іншого боку, вихід на цей ринок для багатьох українських виробників пов’язаний з певними складнощами. Цей круглий стіл покликаний стати своєрідним «майстер-класом» для вітчизняних експортерів сільськогосподарської та харчової продукції, який дозволить отримати відповіді на запитання:
Ключові спікери:
Філіп Демаре (PhilippeDesmarest), засновник та генеральний директор компанії Sutralis, (спеціалізується на супроводі іноземних брендів харчових продуктів в мережі французького рітейлу. 12 років на ринку табільше 400 брендів з усього світу, які знайшли своє місце серед французьких споживачів завдяки Sutralis). Ніколя Перен (Nicolas Perrin), радник з питань сільського господарства посольства Франції в Україні. Антуан Лемер, директор з закупівель Ашан Україна, Дмитро Кушнір, IMEXBURО.
Для виробників та експортерів харчових продуктів участь безкоштовна, за умови попередньої реєстрації.
Реєстрація на захід: будь ласка, зв'яжіться: Олександра Коваленко (044) 584 28 31 [email protected]
Додаткова інформація та з питань індивідуальних консультацій із Філіпом Демаре (Philippe Desmarest): будь ласка, зв'яжіться: Олег Юхновський (044) 583 50 69, [email protected], Дмитро Кушнір (IMEXBURO) [email protected]
Акредитація ЗМІ, будь ласка, зв'яжіться (044) 584-28-36, [email protected]