м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33

«Українські медовари» першими в країні отримали ліцензію на виготовлення медових алкогольних напоїв

18.10.2019

Компанія отримала ліцензію на виробництво питного меду. Це великий крок до розвитку та популяризації медівки як національного бренду.

Ліцензія дозволяє реалізовувати власну продукцію не лише на виставках і ярмарках, а й у торговельних мережах.

Етапи отримання ліцензії:
• методологічна підготовка  вивчення належної документації;
• практична підготовка  перевірка та доведення відповідності вимогам усіх етапів виробництва;
• безпосереднє оформлення ліцензії.

Володимир Дмитрук, заступник  Гільдії медоварів та співвласник ТОВ «Українські медовари» поділився секретом успіху своїх напоїв:

«Рецепт  надзвичайно простий: мед, джерельна водичка, різноманітні ягоди та трави, любов пасічника та рік часу».

Технологія дуже схожа на винну, але використовується не виноградний сік, а мед або мед із додаванням соку ягід.

За роки свого існування «Українські медовари» брали участь у багатьох конкурсах. Продукція товариства – у списку 100 кращих напоїв України. З 2017 року воно вийшло на міжнародний ринок і на конгресі «APIMONDIA» одержало срібну та бронзову медалі.

Головна мета підприємства – заявити світу, що в Україні є свої алкогольні бренди, з прадавньою історією та рецептурою, яку відновили та вивели на промисловий рівень.
На сьогодні товариство має 20 видів медаку (кріплений напій, зроблений із меду) та 6 видів медівки (напій, зроблений шляхом бродіння).

«Ми з чистою совістю пропонуємо свої напої. У нашому напої до 300 компонентів, мікроелементів, вітамінів. Алкогольної тяги не буде, лише бажання отримати насолоду»,  говорить Володимир Дмитрук.

Інструкція для використання вказана на кожній пляшці: «Пити з аристократичною безтурботністю, маленькими ковточками та у доброму товаристві».

 

Анонси

Останні новини