SAINT-GOBAIN МАЄ НАМІР ІНВЕСТУВАТИ €65 МЛН У БУДІВНИЦТВО ДВОХ ЗАВОДІВ З ВИРОБНИЦТВА БУДІВЕЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

09.03.2017

Як повідомив президент Івано-Франківської Торгово-промислової палати Андрій Левкович, завершення будівництва першого заводу з виробництва будівельних сумішей заплановано вже до кінця 2017 року. Будівництво другого заводу, який буде спеціалізуватися на виробництві гіпсокартону, планують почати в кінці 2017 року – початку 2018 року.

«Компанія планує створити близько 300 робочих місць. Це буде комплекс: виробництво будівельних сумішей, пакування, сортування, змішування, випуск гіпсокартону. Обидва заводи будуть розміщені біля Хотимирського гіпсового родовища», - зазначив Левкович.

У 2012 році Івано-Франківська міська рада надала компанії Saint-Gobain 15 га на території Хриплинського промислового вузла для будівництва заводу з виробництва гіпсокартону. Планувалося, що сировину на завод будуть поставляти самоскидами з кар'єру в Тлумацькому районі Івано-Франківської області, який з 2008 року розробляє приватне підприємство Троянські гіпси - 100%-ва філія компанії Сен-Гобен будівельна продукція Україна.

Теги: Бізнес