Форум «HoReCa PRO» у ВЦ «Козак-Палац»: всі інгредієнти для розвитку бізнесу

18.04.2019

17–18 квітня у виставковому центрі «Козак-Палац» відбувається форум «HoReCa PRO» – захід для представників малого та середнього бізнесу, які працюють у сфері громадського харчування та готельного господарства.

Організатор форуму – Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, заснований на базі Запорізької торгово-промислової палати за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

У відкритті заходу взяли участь заступник голови Запорізької облдержадміністрації Едуард Гугнін, заступник міського голови м. Запоріжжя Анатолій Пустоваров, президент Запорізької торгово-промислової палати Володимир Шамілов.

Сучасні ідеї для готелів, ресторанів і кафе (єдиний термін HoReCa  походить від англ. Hotel/Restaurant/Café) на форумі представляють авторитетні експерти у сфері маркетингу і стратегій, SMM-консультанти, бізнес-тренери, успішні ресторатори, готельєри.

«Сучасна інфраструктура гостинності і громадського харчування – невід’ємна складова формування позитивного туристичного іміджу регіону. Невипадково цей напрям обрано одним із основних у тематиці конгресних заходів Центру інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя.

Форум «HoReCa PRO» – вже третій захід у рамках ініціативи EU4Business, присвячений розвитку туризму. У 2017 і 2018 роках у Запоріжжі і Бердянську відбулися конференції, що разом об’єднали понад 40 спікерів-практиків, до 500 учасників»,  розповідають у Центрі інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя.

У числі спікерів – консультант з маркетингу і стратегії, голова громадської ради при Управлінні туризму Львова Тетяна Гончаренко, власник відомої мережі ресторанів Дмитро Борисов, керуючий партнер PR bar Віталій Маначинський, ресторанний експерт Ніна Полякова, бренд-стратег Ольга Нестеренко.

Відповіді на основні питання розвитку сфери HoReCa учасники отримають під час чотирьох сесій форуму: PRO тренди галузі та сучасного клієнта, PRO стратегію, маркетинг і продажі у готельно-ресторанному бізнесі, PRO ефективне використання сучасних інформаційних технологій, PRO персонал у сфері HoReCa.

Справжньою «родзинкою» першого дня форуму стало шоу барменів «Акули Бару» від дворазових чемпіонів України в номінації Tandem Flairing і майстер-клас з приготування сучасних коктейлів. На 18 квітня заплановано воркшоп для кавової індустрії.