(044) 584-28-24  |  (044) 584-28-36 (прес-служба)

ПРИНЦИПИ СТАЛОГО УСПІХУ В УМОВАХ ШВИДКИХ ЗМІН

21.04.2017

Ефективне управління компанією в умовах ринкової турбулентності потребує спеціальної підготовки управлінця, спроможності бачити ціле та мислити системно. Адже нові часи вимагають нових управлінських спроможностей і однією із головних умов успішного розвитку бізнесу сьогодні є вміння розуміти основні тенденції та реалії.

Чернігівська ТПП провела бізнес-сесію “Ефективне управління в МСП, очолюваних жінками”, в основу якої покладена унікальна фірмова методика, розроблена  Міжнародною Фінансовою Корпорацією (IFC) з питань управління МСП.

Учасники програми, близько двадцяти власниць та керівниць бізнесу, разом з Олексієм Волинцем та Сергієм Бабаларовим, провідними спеціалістами IFC та розробниками методики,  досліджували концепти організації управління, виявляли підходи, які могли б бути найбільш корисними саме для їх компаній.

В рамках тренінгу були представлені практичні рекомендації, які здатні швидко позитивно вплинути на систему управління компаній, а також склали базовий план дій для застосування нових знань і інструментів в своїх компаніях.

Дякуємо нашим спікерам за корисну методику та цікаву інформацію!