ПРОВЕДЕНО ЧЕРГОВЕ НАВЧАННЯ ДЛЯ ЗАМОВНИКІВ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ «ОСОБЛИВОСТІ ЗДІЙСНЕННЯ ЗАКУПІВЕЛЬ У СИСТЕМІ PROZORRO»

21.03.2017

Відповідно до Закону України "Про публічні закупівлі" 20 - 21 березня 2017 року Тернопільською торгово-промисловою палатою проведено чергове навчання для замовників Тернопільської області “Особливості здійснення закупівель у системі ProZorro”.

Курс читала досвідчений юрист, спеціаліст у сфері публічних закупівель - регіональний агент ProZorro Ірина Корда.

Програма заходу передбачала розгляд особливостей нової системи, визначення порогів при застосуванні електронної системи закупівель, створення тендерної документації, використання нових онлайн-інструментів, в тому числі системи електронних закупівель ProZorro, а також застосування нецінових критеріїв при визначенні переможця торгів, переговорної процедури закупівель та конкурентного діалогу.

Під час заходу слухачі отримали необхідні теоретичні знання щодо організації та здійснення публічних закупівель, порядку проведення відповідних процедур й набули навички з вищезазначених питань.

Наступне навчання планується провести 24-25 квітня 2016 року.  Для участі у навчанні  необхідно до 20 квітня 2017 року  подати заявку-анкету за формою, що додається, на адресу Тернопільської ТПП (м. Тернопіль, вул.Руська,  40), каб. 23, 26 або за тел./факс, 0352 52 34 68, 25 56 18,  еmail: [email protected]

Теги: prozorro