Серія вебінарів для бізнесу у грудні

30.11.2022

Запорізька і Сумська ТПП реалізують спільний проєкт для бізнесу за підтримки ЄС та ПРООН

2 грудня – 23 грудня 2022
Початок об 11:00. Онлайн

Запорізька і Сумська торгово-промислові палати продовжують реалізацію спільного проєкту «Експертні  консультації. Об’єднаний економічний фронт двох регіонів» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

У грудні відбудуться вебінари на такі теми:

2 грудня - "Останні нововведення в сфері ЗЕД, нові можливості та потенційні спрощення для бізнесу"
Спікер: Микола Ларін, керівник проєктів Асоціації експортерів і імпортерів «ЗЕД»

5 грудня - "Виставки як інструмент розширення ринків збуту"
6 грудня -  "Особливості участі в закордонних виставках під час війни"
Спікер: Олексій Грушецький, радник директора державної установи "Офісу з розвитку підприємництва та експорту"

8 грудня - «Практичні питання застосування національної електронної транзитної системи та міжнародного застосування NCTS»
Спікери: Андрій Куц, віцепрезидент Запорізької ТПП, Олександр Губа, начальник управління сертифікації та декларування ЗТПП, експерти митниці (спікери уточнюються)

12 грудня - "Пошук нових каналів збуту та підвищення продажів під час війни"
13 грудня - «Практикум з розвитку життєстійкості для власника бізнесу та команди»
14 грудня - "Антикризовий маркетинг для МСБ"
15 грудня - "Ефективна віддалена робота. Виклики нового часу"
Спікерка: Світлана Насирова, сертифікована бізнес-тренерка, ведуча стратегічних та командних сесій.

20 - 21 грудня – «Як через digital запустити свій бізнес на західні ринки без великої команди та бюджету
Спікерка: Дар’я Шигаєва, digital-маркетологиня, директорка зі стратегії в digital-агентстві Skykillers.

23 грудня - "Бренд компанії. Стратегії позиціювання бренду. Канали просування"
Спікерка: Ксенія Нагорна, начальниця управління міжнародних відносин Запорізької ТПП

У листопаді вже відбулося 17 інформаційних заходів на теми податків і фінансів, кадрового законодавства у воєнний час, франчайзингу, розвитку експортного потенціалу компаній, digital-інструментів. Попереду – розгляд ще багатьох важливих питань.

Загалом протягом двох місяців заплановано проведення 28-ми безкоштовних консультаційних онлайн-заходів у форматі вебінарів, практикумів, а також майстермайнд-сесій для спільного вирішення бізнес-завдань учасників. Головні теми курсу – податки, трудові правовідносини, антикризовий маркетинг, експорт, бренд і франшиза, форс-мажор, митні процедури, державні закупівлі в Україні і ЄС, digital-маркетинг, SMM, участь бізнесу в програмах відновлення України.

Програми вебінарів розраховані на представників мікро-, малого та середнього бізнесу і, органи місцевого самоврядування, що працюють з бізнесом, громадські організації.

Відеозаписи всіх вебінарів, що вже відбулися, ви можете переглянути за посиланням: http://surl.li/dsoxb.

Проєкт «Експертні  консультації. Об’єднаний економічний фронт двох регіонів» реалізується за підтримки Програми розвитку ООН та Європейського Союзу в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Обов’язкова реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/xB4x7oL.

Додаткова інформація за тел.: +38 050 484 11 97, e-mail: [email protected]

Для довідки

«Об’єднаний економічний фронт двох регіонів» реалізується за підтримки ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Канади, Данії, Німеччини, Японії, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції і Швейцарії.

Теги: Європейський Союз (ЄС), бізнес, Сумська ТПП, ПРООН в Україні, Запорізька ТПП, вебінар