Австрія допоможе українському бізнесу у виході на європейські ринки

08.09.2022

ТПП України із австрійськими партнерами домовились про спільну реалізацію проекту із субконтрактів для українського машинобудівного бізнесу.

Президент ТПП Геннадій Чижиков особисто подякуватиҐабріелі Газельсберґер, Торговому Раднику Посольства Австрії в Україні, за сприяння діалогу українського та австрійського бізнесу під час зустрічі у Палаті 7 вересня 2022 року.

Посольство Австрії в Україні, Торгова палата Австрії та ТПП України візьмуть участь у програмі налагодженні виробництва та експорту комплектуючих, вироблених машинобудівними підприємствами України, для європейських замовників.

Також сторони узгодили обговорити розвиток кооперації у інших сферах бізнесу  під час спільного ділового заходу у жовтні.

«За півроку війни змінилась економіка обох країн, потреби споживачів. Українські виробники потребують консультацій для виходу на австрійські ринки, B2B-нетворкінгу, пошуку партнерів у ритейлі. ТПП залучає найвпливовіших австрійських партнерів, авторитетних спікерів для оперативного інформування про можливості й вимоги Австрії», - сказав г. Чижиков.

Для безпосереднього вивчення ситуації та налагодження контактів наприкінці жовтня планується ділова місія українських компаній до Відня в рамках міжурядової Українсько-австрійської комісії.

Теги: посол, Австрія, ТППУ, Україна