Кібербезпека бізнесу - важлива складова існування самого бізнесу

18.06.2021

У Торгово-промисловій палаті України зібралися представники Комітету з електронних комунікацій та Антикризового центру кібернетичного захисту бізнесу при ТПП України.

Обговорили корпоративні стандарти та захист підприємств. На заході свої рекомендації та пропозиції презентували компані «AM INTEGRATOR» та освітня онлайн-платформа «CORPORATE SECURITY PLATFORM» компанії SIDCON.

В рамках засідання відбувся вебінар «Державно-приватне партнерство в кібербезпеці – нідерландський досвід». Йшлося про вразливі місця систем захисту, оцінку ризиків та підвищення технічної обізнаності співробітників. Адже, на думку представників з галузі, майже 50% проблем виникають через некоректну роботу персоналу.

«Ми запроваджуємо корпоративні стандарти кібербезпеки. Запускаємо пілотний проект на базі Торгово-промислової палати України та Київської торгово-промислової палати. Матрицю захисту протестуємо і запропонуємо регіональним палатам. Також підпишемо розширений меморандум з кіберполіцією і проведемо місячник кібербезпеки в оновленому форматі», - наголосив голова Комітету з електронних комунікацій при ТПП України Володимир Коляденко.

Теги: комітет