Комітет підприємців АПК посилено новими учасниками й експертами

21.01.2022

Підсумкове засідання Комітету підприємців агропромислового комплексу Торгово-промислової палати України за участі президента палати Г. Чижикова відбулось 20 січня 2022 року.

Члени комітету схвалили приєднання до Комітету нових учасників, підбили підсумки роботи за 2021 рік та узгодили план заходів на 2022 рік.

Голова комітету Олег Юхновський представив презентацію звіту роботи за 2021 рік. Зокрема, Комітет підприємців АПК при ТПП України провів торік 25 заходів різного рівня – від форумів до вебінарів. Йшлося про підтримку власного виробника, сільськогосподарського підприємництва, вдосконалення взаємовідносин у виробничій сфері та просування українського продукту.

Президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков відзначив активність та продуктивність роботи Комітету АПК і привітав нових учасників.

«Дуже радий бачити серед нових членів Комітету АПК лідерів авторитетної Асоціації пекарів України та НПЦ «Цукробурякового виробництва»! Спасибі Юрію Дученку, Олександрові Тараненку та Олександру Коротинському за довіру і участь у роботі ТПП України! Упевнений, що у такому посиленому складі, Комітет підприємців АПК успішно виконає схвалений план заходів на 2022 рік, який здався мені амбітним і цікавим. Важливо, що робота комітету динамічно ведеться як на регіональному рівні із залученням обласних палат, так і з залученням міжнародних партнерів!», - зазначив Г. Чижиков.

Рішенням комітету Координатором проекту Національний медовий форум обрано Дмитра Кушніра.

Також Геннадій Чижиков вручив відзнаку міжнародному експерту з агропромислової проблематики Річарду Муді та привітав його з обранням радником Комітету підприємців АПК.

Президент ТПП України подякував голові Комітету Олегу Юхновському за зусилля з об’єднання агропереробників і харчовиків й ефективну організацію роботи комітету. Г. Чижиков висловив підтримку ініціатив членів Комітету підприємців АПК і побажав успішної реалізації запланованих заходів.

Для завантаження презентації засідання Комітету підприємців АПК ТПП України настисніть сюди.

Теги: Агросектор, АПК, ТППУ, комітет АПК