Комітет підприємців малого та середнього бізнесу підтримує законопроєкти №3853-1 та №3853-2

23.09.2020

Відбулось чергове засідання Комітету підприємців малого та середнього бізнесу за участі лідерів всеукраїнських та регіональних об`єднань підприємців і роботодавців, підприємців, науковців та експертів.

На засіданні обговорювались питання щодо проєктів законів України про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо запровадження щорічного підвищення граничних обсягів доходів для застосування спрощеної системи оподаткування, відновлення права платників єдиного податку не застосовувати реєстратори розрахункових операцій, а також скасування механізму кеш-бек.

«Проєкти №3853-1 та №3853-2 направлені на запровадження нових та лояльніших правил для суб’єктів спрощеної системи оподаткування, що дасть змогу спростити ведення бізнесу, скоротити витрати платників податків на виконання податкового обліку. У цьому аспекті, комітет має чітку позицію та підтримує спрощену систему оподаткування для малого та середнього бізнесу,» - прокоментував голова Комітету підприємців малого та середнього бізнесу Вячеслав Биковець.

Таким чином, Комітет повністю підтримує проекти вищезазначених законів та вважає недоцільним повернення даних проектів на доопрацювання.

У результаті засідання було прийняте рішення, з яким ви зможете ознайомитись пізніше на нашому сайті (слідкуйте за новинами).