Перший віце-президент ТПП України Михайло Непран привітав концерн «Електрон» зі 100-річчям

07.12.2018

Член ТПП України концерн «Електрон», що має давню історію й нині є одним із провідних підприємств із сучасними підходами та обладнанням, відзначає 100-річчя.

«Ми пишаємося «Електроном» і вважаємо принциповою позицією підтримувати свого виробника. Щиро вітаю керівництво та працівників концерну. Бажаю не зупинятися на досягнутому та нарощувати потужності», – сказав Михайло Непран.

Підприємство спеціалізується на випуску продукції науково-технічного, промислового та побутового призначення. «Електрон» успішно впроваджує виробництво інноваційних продуктів і технологій у галузі автомобільного та електротранспортного машинобудування.

Серед  найбільших експортерів його продукції – Білорусь, Китай, Німеччина, США, Латвія, Литва, Нідерланди, Польща, Болгарія, Корея, Румунія, Франція.

До складу концерну входять кілька підприємств. Зокрема, ТОВ СП «Електронтранс»  випускає міський електротранспорт – низькопідлогові трамваї, тролейбуси й електробуси підвищеної комфортності. СП ТОВ «Сферос-Електрон» спеціалізується на виробництві автономних рідинних підігрівачів, ресиверів, паливних баків, кермових колонок для транспортних засобів. Завод «Полімер-Електрон» займається встановленням кліматичних систем, вентиляційних і сонячних люків, інструментальним виробництвом.

Загалом, на підприємствах корпорації зайнято 756 працівників.