(044) 584-28-24

Президент ТПП України Геннадій Чижиков зустрівся із очільником Палати Дубаю та Всесвітньої Федерації Палат (WCF)

24.11.2021

Президент ТПП України Геннадій Чижиков зустрівся із президентом Палати Дубаю та Всесвітньої Федерації Палат (WCF) Хамадом Буамімом (Hamad Buamim)

Розмова відбулась під час XII Всесвітнього конгресу торгово-промислових палат, що проходить у Дубаї.

Геннадій Чижиков відзначив фантастично високий рівень організації XII Всесвітнього конгресу торгово-промислових палат і обговорив з лідером бізнес-асоціацій Дубаю інвестиційний клімат в Україні та перспективні ніші двосторонньої кооперації.

Під час розмови лідери Торгово-промислової палати України та Dubai Chamber домовились про організацію спільного інвестиційного форуму навесні 2022 року у Києві.

«Палата Дубаю є для нас прикладом реалізації моделі Chamber.4. Саме питання цифровізації палати, послуг, створення онлайн-майданчиків для бізнесу обговорили з Хамадом Буамімом.
Приємно, що лідер Палати Дубаю підтвердив зацікавленість місцевого бізнесу у співпраці з Україною. Бізнес ОАЕ готовий інвестувати в український агросектор, технології, інфраструктурні проекти», - сказав Геннадій Чижиков.

XII Всесвітній Конгрес торгово-промислових палат організовано Міжнародною торговою палатою (ICC) та Всесвітньою федерацією палат (WCF) спільно з Торгово-промисловою палатою Дубая (Dubai Chamber).

Захід відбувається під гаслом «Покоління Next: Палати 4.0». Керівники бізнес-асоціацій та представники ділових кіл з усього світу обговорюють роль торгово-промислових палат у просуванні глобальної торгівлі, проблеми та можливості, що виникають в період пандемії, а також питання трансформації ТПП та їх послуг відповідно до потреб бізнесу.