Ростислав Коробка: Один із пріоритетів ТПП України – підтримка регіональних бізнес-ініціатив

17.10.2018

Про це віце-президент ТПП України сказав, виступаючи на InCo Forum-2018 у Запоріжжі.

«InCo Forum-2018 є прекрасною можливістю обговорення трьох актуальних питань для України, а саме: залучення інвестицій в українські проекти з альтернативної енергетики, імплементація і використання кредитної та технічної допомоги від міжнародних партнерів і  кооперація бізнесу та громад. На сьогоднішній день система Палат має основні пріоритетні напрями, які здебільшого стосуються розвитку зовнішньоекономічної діяльності національних підприємств і сприяння залученню іноземних інвестицій. Такий захід дозволяє звернути увагу та долучити інвесторів до участі в процесі розвитку найперспективніших галузей національної економіки та підтримати регіональні бізнес-ініціативи», – сказав Ростислав Коробка.

Захід, організований Запорізькою обласною державною адміністрацією, Запорізькою торгово-промисловою палатою, Агенцією регіонального розвитку Запорізької області,  об’єднав бізнес, громади, профільні асоціації навколо трьох  тематичних напрямів: альтернативна енергетика, міжнародна технічна допомога, кооперація бізнесу та громад.

«Родзинка» цьогорічного форуму – демонстрація відеопрезентацій інвестиційних проектів. За допомогою спеціально створеної інтерактивної системи голосування кожен учасник міг віддати свій голос за той, що на його думку найкращий.

Теги: ТППУ, Бізнес-форум