ТПП України та Рада міжнародної торгівлі поглиблюють взаємодію для налагодження економічної стабільності України

09.11.2022

Торгово-промислова палата України та Рада міжнародної торгівлі (ITC) уклали угоду про співпрацю для спільної роботи з підтримки економічного розвитку України.

Меморандум підписано під час візиту представників ITC та делегації інвесторів до Києва 9 листопада 2022 року.

Членами ITC є державні торговельні та інвестиційні агентства, торгові палати, бізнес-асоціації та корпорації зі 179 країн. ITC надає їм інформацію та консультації про торгівлю й умови для бізнесу.

«ITC зробить усе можливе для налагодження економічної стабільності України у сферах сприяння експорту, місцевого економічного розвитку та залучення зовнішніх інвестицій; та визнає активну роботу ТПП України в цьому напрямку. UCCI визнає можливості ITC у подоланні технічних бар'єрів у торгівлі, сприянні міжурядовим, агенційним та діловим зв'язкам; і її важливу роботу з моніторингу санкцій», - сказано у документі.

ITC незабаром відкриває власний офіс в Україні.

Також відбулась зустріч місії ITC із президентом ТПП України Геннадієм Чижиковим.

Учасники обговорили перспективи залучення італійських, американських та фінських інвестицій до України.

Теги: Італія, ТППУ, Америка, ITC, економіка, Фінляндія, торгівля