У Дубаї відкрився 12-й Всесвітній конгрес торгових палат

23.11.2021

Президент ТПП України Геннадій Чижиков бере участь у Всесвітньому конгресі торгових палат (World Chambers Congress), який розпочав роботу 23 листопада у Дубаї

Всесвітній конгрес торгових палат проходить раз на два роки і є визначальною подією для розвитку системи палат усього світу. 12-й World Chambers Congress у Дубаї відбувається під егідою Chambers 4.0 (e-Chambers).

Україну на конгресі представляє президент ТПП України Геннадій Чижиков, який є також одним із членів ради директорів Генеральної Асамблеї Європалати та Генеральної ради Всесвітньої Федерації Палат.

«Торгівля стає цифровою, а бізнес – глобальним. Торгові палати зараз зосередили увагу на електронних послугах і комунікаціях, щоб бізнес міг отримувати й надавати онлайн-послуги оперативно і безпечно. Chambers 4.0 – не тільки девіз World Chambers Congress у Дубаї, це реалізація головного тренду сучасності – становлення інноваційної економіки. Важливо, що Україна задіяна у цих процесах, як на рівні загальнодержавному, так і на рівні системи Палат. ТПП України працює над впровадженням електронної палати», – сказав Геннадій Чижиков.

За словами Геннадія Чижикова, під час Конгресу палат дискутуватимуть про майбутнє палатівського руху в умовах пандемії, найважливіші тренди в світовій торгівлі, реалізацію моделі Chamber 4.0 та специфіку креативної економіки.