(044) 584-28-24  |  (044) 584-28-36 (прес-служба)

У ТПП УКРАЇНИ ВІДБУВСЯ ВОРКШОП ІТАЛІЙСЬКОГО ДИЗАЙНЕРА ЛЮЧІО ДОТТО

17.03.2017

Спільно з Почесним консульством України в Італії та Open Gate Italy ТПП України організувала для студентів Харківської академії дизайну спеціальний воркшоп із видатним італійським дизайнером меблів Лючіо Дотто. Воркшоп завершив двомісячне інтенсивне навчання у Харкові у рамках курсу «Дизайн роздрібної торгівлі та громадських приміщень».

Президент ТПП України вручив студентам – випускникам курсу сертифікати учасників воркшопу.

«ТПП України надає можливості молоді отримати універсальні знання, які передаються через покоління. Італія – одна з найпотужніших країн із розвинутою індустрією у сфері дизайну та архітектури. Саме такі воркшопи, як сьогоднішній,  дають безцінне і найголовніше – натхнення», – сказав Геннадій Чижиков.

Теги:Італія