Український стенд – найкращий на інвестиційній виставці COIFair у Китаї

27.11.2017

Українська делегація повернулась із Пекіна до України із нагородою «BEST ORGANIZING» за найкращу організацію експозиції − українського стенду.

IX Ярмарок зарубіжних інвестицій у Пекіні вразив світову спільноту своїм масштабом. COIFair, організована Китайською асоціацією CODA, − найважливіша подія у Китаї, пов'язана з розміщенням китайських інвестицій за кордоном. У ній взяли участь 106 країн. 2060 чоловік залучились до церемонії відкриття, понад тисячу китайських компаній зустрілись із потенційними партнерами.

Українська делегація, на чолі з віце-президентом ТПП України Валерієм Королем, була активною учасницею всіх найважливіших заходів події, зокрема урочистого відкриття COIFair. На національному стенді, який отримав престижну нагороду «BEST ORGANIZING», свої інвестиційні проекти презентували Вінницька та Дніпропетровська області, ПАТ «Запоріжсталь» і ТОВ «Крук».

Вітчизняна делегація залишилась дуже задоволеною також і результатами українсько-китайського бізнес-форуму, що вперше відбувся в рамках COIFair за участю майже  300 осіб із обох сторін.  Було досягнуто численних домовленостей стосовно майбутньої співпраці.

«Я дуже радий, що Україна в особі нашої делегації показала такий високий результат − стала кращою з найкращих у номінації «BEST ORGANIZING, а також досягла успіхів у перемовинах із китайськими інвесторами на форумі. Це – неперевершена можливість для України починати зміцнювати зв’язки зі світовою спільнотою та гідно заявляти про себе на міжнародній арені», – зазначив Валерій Король.

Теги: ТППУ, інвестиції, Китай