Відбулось засідання Координаційного комітету з підготовки до представлення України на Всесвітній виставці «Експо-2020»

12.11.2019

8 листопада за участі президента Торгово-промислової палати України Геннадія Чижикова відбулось засідання Координаційного комітету з підготовки до представлення України на Всесвітній виставці «Експо-2020».

Під час засідання було затверджено оновлений склад Координаційного комітету та проведено обговорення стану будівництва Українського павільйону на Експо-2020.

Можна ствердно говорити про те, що наш національний павільйон буде побудовано якісно, за світовими стандартами та вчасно.

Окрім того, членами Координаційного комітету було розглянуто концепцію внутрішнього наповнення павільйону України на Всесвітній виставці “Експо – 2020”, яка отримала назву “Smart Ukraine: життя, мислення, почуття”

Концепція “Smart Ukraine: життя, мислення, почуття” передбачає представлення України як країни з високим творчим та інтелектуальним потенціалом. Планується демонстрація новітніх енергозберігаючих технологій та інноваційних продуктів, із використанням мультимедійної галереї з відеопроекціями та проекційно-кінетичних шоу як засобів демонстрації продуктів, технологій та мистецьких творів. Окрім того планується презентація культурної спадщини України у тематичній зоні “Культурний код”, проведення різноманітних майстер класів з народної творчості, а також презентація об’єктів сучасного мистецтва у лаундж зоні із інтерактивним робо-баром.

З метою громадського обговорення пропозиції компанії-переможця попереднього відбору, до її офіційного затвердження на Координаційному комітеті, публікуємо до вашої уваги презентацію зазначеної концепції.

Презентація Smart Ukraine: життя, мислення, почуття

У всіх нас є чудова можливість долучитись до обговорення та надати свої конкретні пропозиції!

Ви можете це зробити до 20 листопада 2019 року, надіславши листа на електронну скриньку Мінекономіки [email protected]

Давайте #Разом долучимось до представлення нашої країни всьому світу!