Відбулось засідання Ради Торгово-промислової палати України

23.03.2023

Члени Ради 23 березня 2023 року розглянули питання про діяльність системи торгово-промислових палат в Україні 2022 року та пріоритетів розвитку системи палат на 2023 рік.

«Ми не зупинились під час повномасштабного вторгнення. Наростили міжнародну активність  для зміцнення підтримки України й тиску та російський капітал. Голос ТПП України чують в країні та закордоном. Всі наші зусилля спрямовані на прискорення роботи з реалізації відбудови України», - сказав Геннадій Чижиков, президент ТПП України.

Максимальне залучення українського й іноземного бізнесу до формування Плану відбудови, підтримка проведення економічних реформ вже зараз, організація програм підтримки малого та середнього бізнесу з боку ЄС та розвиток «цифрової палати» серед головних напрямків роботи на 2023 рік.

Чижиков подякував партнерам, команді палати, регіональним ТПП за роботу: «Довіра бізнесу, урядів, ділових асоціацій до ТПП зростає. Ми високо цінуємо співпрацю й рухаємось далі».