Відбувся перший тренінг консультантів із технічного регулювання доступу до ЄС та питань доведення відповідності вимогам ЄС!

17.01.2024

Серія тренінгів розпочалась 16 січня 2024 року навчанням консультантів з вивчення директиви ЄС про машини.

Торгово-промислова палата України в партнерстві з  Харківською торгово-промисловою палатою розпочала курс тренінгів з навчання  нових консультантів з технічного регулювання доступу до ЄС та питань доведення відповідності вимогам ЄС.

Навчання відбувається у рамках реалізації проєкту з технічного регулювання «Подолання викликів відповідності вимогам ринків: прокладання шляху до євроінтеграції».

Курс тренінгів передбачено для 4 секторів :

• машини (директива про машини);
  • будівельні матеріали (регламент про надання будівельних виробів на ринку);
  • косметичні продукти (регламент про косметику);
  • пакувальні матеріали, в т.ч. ті, що контактують з продуктами харчування.

Нагадуємо, що кожен консультант може зареєструвати на навчання за усіма 4-ма секторами.

Ви ще можете долучитися до навчання зареєструвавшись за посиланням:  https://forms.gle/gwk9NFYHdfmRjEK98.

Запрошуємо стати учасниками навчання: фахівців/ консультантів з організацій підтримки бізнесу, кластерних об‘єднань, асоціацій, експортних альянсів, членами яких є бізнеси 4-х фокусних секторів, які розвивають експорт товарів до ЄС.

Більше інформації про проєкт та заходи проєкту –  https://ucci.org.ua/.../podolannia-viklikiv-vidpovidnosti...

Навчання проводиться в рамках проєкту, який реалізується в межах проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), що фінансується урядом Німеччини і виконується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Навчання організовує та проводить Торгово-промислова палата України в партнерстві з Харківською торгово-промисловою палатою.

Теги: ТППУ, Харківська ТПП